Hugo MalloA ständigt alternativ till höger-tillbaka

Mario GasparFran Escriba har övervakat en snabb framsteg för Gaspar i Villarreal den här säsongen. Den 26-årige bundet nu till 2023 med att ha spikat på sin plats i start XI med en nyfödd modenhet till sitt spel.
 JonnyLuis Enrique kommer att komma ihåg Celta-spelaren från sin tid på Estadio Balaidos, och som ett solidt alternativ, både tekniskt och fysiskt, kan Blaugrana bli frestad att gaffla ut 14m euro frisättningsklausulen i Jonnys kontrakt.
Ander CapaJust 2m euro nya fotbollströjor skulle räcka för att ta in Eibar fullback och medan en 25-årig grundspelare i Estadio Ipurua skulle kunna tänka sig redo för ett hopp till Catalunya.
Roberto RosalesMalaga har gjort Rosales till sin förstahandsval tillbaka sedan han anlände för tre år sedan och med god förmåga i både försvar och attack, representerar han ett annat billigare alternativ.
Alejandro BerenguerEn kanske en riskabel underteckning gav Osasunas kamp vid foten av LaLiga, den unga backbacken är en grundpelare i Pamplona-klubbens start XI och har gott om löfte.
Antonio RukavinaLinked med Barcelona före januarifönstret, representerar Rukavina en erfaren ersättare som också teoretiskt är tillgänglig för ett drag från Villarreal till ett anständigt pris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*